Erik Brummelhaus

BIM specialist

Licht, lucht en ruimte in een gebouw, dat maakt me gelukkig. Een gebouw moet uitnodigend zijn om in rond te lopen. Ik vind het fascinerend om een 3D-model dusdanig op te zetten, zodat er gemakkelijk bruikbare informatie aan kan worden toegevoegd. Maar bij LIAG maakt het niet uit aan welk project ik werk, het zijn de collega’s die het werk leuk maken

Licht, lucht en ruimte in een gebouw, dat maakt me gelukkig. Een gebouw moet uitnodigend zijn om in rond te lopen. Ik vind het een sport om een gebouwmodel te ontwerpen waar je gemakkelijk informatie aan kan toevoegen. Maar bij LIAG maakt het niet uit aan welk project ik werk, het zijn de collega’s die het werk leuk maken.

Erik heeft zich na zijn bouwkundestudie aan de TU Delft verdiept in BIM en hier cursussen voor gevolgd. Ook heeft hij als freelance BIM-docent gewerkt. Bij LIAG heeft Erik zich als hoofd modelleur gespecialiseerd in BIM, in combinatie met Archicad. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de modelleerafspraken binnen LIAG.