Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Locatie: Utrecht

In het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wordt de expertise op het gebied van zorg en research op het allerhoogste niveau gebundeld. Het Prinses Máxima Centrum is uniek in zijn aard en met een oppervlakte van 45.000 m2 is het daarmee het grootste kinderoncologische centrum in Europa. Het centrum neemt een bijzondere positie in binnen en buiten Europa.

Verbindingsbrug Prinses Máxima Centrum en WKZ

Verbindingsbrug Prinses Máxima Centrum en WKZ

Locatie: Utrecht

De verbindingsbrug meandert tussen de tweede verdieping van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De verbindingsbrug fungeert niet alleen als een schakel tussen de operatiekamers in het ziekenhuis en de zorgafdelingen in het kinderoncologisch centrum, maar maakt ook buizenpost tussen de laboratoria van beide instellingen mogelijk. Zo kunnen zij goed gebruikmaken van elkaars faciliteiten.

Uitbreiding keuken Sibusiso

Uitbreiding keuken Sibusiso

Locatie: Tanzania

LIAG steunt al jaren Stichting Sibusiso. Deze stichting helpt verstandelijk gehandicapte kinderen in Tanzania om een beter zelfstandig bestaan op te bouwen. Kinderen verblijven vaak meerdere keren 3 maanden in het centrum in Tanzania dat ligt in de buurt van Arusha, gelegen tussen de koffieplanten aan de voet van Mount Meru.

Zorgcentrum De Wetering

Zorgcentrum De Wetering

Locatie: Vlaardingen

De Argos Zorggroep wil een nieuw zorgcentrum realiseren in de wijk Westwijk te Vlaardingen. Op een markante plek aan de rand van het centrum van Westwijk zal de nieuwbouw van Zorgcentrum de Wetering gerealiseerd worden. Het nieuwe zorgcentrum zal beter zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Zondagswandeling

Zondagswandeling

In 2004 hebben wij meegedaan aan een ideeënprijsvraag 'Humane zorg in een gesloten setting' uitgeschreven door College Bouw zorginstellingen. De titel van onze inzending was: 'Zondagswandeling'. De eindeloze zondag wordt omgezet in een zondagswandeling: eindeloos wandelen of dwalen door het hele gebouw, zonder dat dit de dagelijkse gang van zaken belemmert en zonder geformaliseerde beperkingen in bewegingsvrijheid. Langs de route liggen aaneengeschakeld diverse ruimten en functies.