ROCK Studententoren

ROCK Studententoren

Locatie: Oudenrijn Utrecht

ROCK maakt onderdeel uit van een herontwikkeling van het voormalige Oudenrijn Ziekenhuis in Utrecht dat getransformeerd zal worden tot een aantrekkelijke en duurzame jongerencampus met in totaal 750 studenten- en starterswoningen. Een joint venture van KKR en Round Hill Capital heeft het voormalige ziekenhuis, de locatie waarop de campus zal verrijzen, en het ontwikkelplan gekocht.

Lohmann toren

Lohmann toren

Locatie: Den Haag

De ontwerpstudie voor de Lohmanntoren is ca 21000 m2 groot en bestaat uit een aantal type woningen met mooie terrasvormige balkons. Op de locatie van een voormalig garagebedrijf aan de Savornin Lohmannlaan is de toren gelegen.

Kadelaan

Kadelaan

Locatie: Zoetermeer

Het gedateerde Hannie van Leeuwen gebouw aan de Kadelaan in Zoetermeer wordt omgetoverd tot appartementencomplex DOCK. In opdracht van Nieuw Holland Projectontwikkeling en Cornus Vastgoed heeft LIAG het ontwerp gemaakt.

Studententorens Laakhaven

Studententorens Laakhaven

Locatie: Den Haag

Aan de westkant van station Hollands Spoor in Den Haag komen twee 70 meter hoge woontorens voor studenten. In samenwerking met Architectenbureau K2 hebben wij deze torens gerealiseerd. De torens maken deel uit van de ontwikkeling Laakhaven Centraal, die verder ook voorziet in onder meer een ROC en enkele Megastores.

M House

M House

Locatie: Nederland

Deze moderne en duurzame villa met oog voor detail kijkt uit over het kanaal. Het ontwerp heeft een eenduidige omkadering (in western red cedar) van alle functies waar keuken en zwembad als erkers uitsteken. In de ruimte onder het huis is een carport gemaakt waarmee het voorrijden eenvoudig wordt.

Future Urban Living Lab (FULL)

Future Urban Living Lab (FULL)

De ontwikkeling van technologie gaat snel en de manier en het gemak waarmee mensen deze technologie gebruiken verandert nog veel sneller. Waar eerst bezit belangrijk was, is nu gebruik en beschikbaarheid belangrijk. Met de technologie en onze smartphone komt gebruik van gedeelde goederen binnen handbereik. Dit heeft grote invloed op de gebouwde omgeving.

CleanTech United Concept

CleanTech United Concept

Locatie: China

CleanTech United (CTU) is een Chinees-Nederlands consortium van bedrijven en instellingen dat gespecialiseerd is in schone technologie, duurzaamheid, innovatief ontwerp, stedenbouw en vastgoed ontwikkeling.

Appartementen op IJburg College

Appartementen op IJburg College

Locatie: Amsterdam

IJburg, nieuwe stad op een nieuw eiland, nieuw begin. Voor het IJburg College de kans om in de nieuwe huisvesting het onderwijs optimaal vorm te geven met als missie ‘leerlingen zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen’.

MVC Transvaal

MVC Transvaal

Locatie: Den Haag

MVC Transvaal is een multifunctioneel vrijetijdscentrum van 60.000 m2 in de wijk Transvaal in Den Haag. Het plan voor dit nieuwe gebouw is tot stand gekomen volgens het Medina concept. Het wordt een icoon voor de wijk, een nieuwe impuls van sociaaleconomische activiteit die groene energie levert aan de omgeving.