LIAG heeft een nieuwe visuele identiteit

Gepubliceerd op: 06-05-2019

LIAG heeft een nieuwe visuele identiteit. En daarmee een nieuw logo, een nieuwe kleur en andere vormgeving. Een nieuwe huisstijl die past bij ons verhaal en onze visie benadrukt.

Liefde. Innovatie. Architectuur. Geluk.

Bij LIAG begint het allemaal met liefde. Voor het vak, de mensen en de planeet. 
Gebouwen ontwerpen is voor ons namelijk niet genoeg. We geven vorm aan het welbevinden van de gebruiker. Toekomstbestendige gebouwen waar mensen zich thuis voelen. Gezonde gebouwen, die mensen uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Dat is onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Dat is waar we ons elke dag weer met hart en ziel voor inzetten.

Innovatie is onze kracht. Architectuur altijd het middel. Wij zijn architecten van geluk.

Over het nieuwe logo

Het nieuwe logo drukt de kwaliteit en professionaliteit uit waar LIAG voor staat. Het straalt onze internationale ambitie en de expertise van een instituut uit. De heldere en krachtige kleur rood benadrukt niet alleen onze deskundigheid, het is ook de kleur van warmte, liefde en passie. De letters zijn gedeconstrueerd. Hierdoor ontstaan onverwachte en interessante ruimtes. Speelse vormen laten ruimte over aan interpretatie.

Onze dank en lof gaat uit naar Niels Luigjes, die onze nieuwe visuele identiteit heeft ontworpen. Wij zijn bijzonder trots en blij. De komende weken voeren we de huisstijl door in al onze uitingen. Achter de schermen werken wij met Niels aan een nieuwe website, die wij deze zomer gaan lanceren.