agenda

Symposium

Kindcentra in hun omgeving

Mit: Thomas Bögl

Donnerstag 20. Apr 2023 | 13.00 - 18.30

Tijdens het symposium ‘Kindcentra in hun omgeving’ staan verschillende onderwijsprojecten in de spotlights; IKC Vossepark in Hillegom onder andere. Met organische vormen én gelegen in het groen sluit dit kindcentrum naadloos bij het thema aan. Thomas Bögl vertelt over dit project en gaat daarbij in op de aanleiding en verbinding van het kindcentrum met de omgeving, de visie op het kind in relatie tot de opgave en de duurzame inrichting van het gebouw.

Verder ontvangt deze middag de voorzitter van de PO-raad Freddy Weima het eerste exemplaar van het boek ‘Kindcentra in hun omgeving’. Dit inspiratieboek is het nieuwe standaardwerk voor wie zelf te maken heeft of krijgt met de ontwikkeling van een kindcentrum. Hierin staan onder meer projecten als IKC Vossepark in Hillegom, CBS De Regenboog in Nieuwendijk en KC De Entree in Zoetermeer.

Schooldomein organiseert samen met IVVD het symposium ‘Kindcentra in hun Omgeving’. Dit symposium is een must voor besturen en directies van onderwijs- en kinderopvangorganisaties, beleidsambtenaren en wethouders van gemeenten.

Verwandte Projekte

Neugierig auf eine Geschichte über Architektur, die Sie glücklich machen wird?

Kontaktieren Sie uns