Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Locatie: Utrecht

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een initiatief van ouders van patiënten en professionals in de kinderoncologie in Nederland om alle topexpertise op zorg- en onderzoeksgebied samen te bundelen in één nationaal kinderoncologisch centrum. Het is de combinatie van zorg en research waardoor op een geheel vernieuwende manier afstemming tussen onderzoekers en zorgverleners ontstaat om de best mogelijke resultaten voor kinderen met kanker te behalen.

Uitbreiding keuken Sibusiso

Uitbreiding keuken Sibusiso

Locatie: Tanzania

LIAG steunt al jaren Stichting Sibusiso. Deze stichting helpt verstandelijk gehandicapte kinderen in Tanzania om een beter zelfstandig bestaan op te bouwen. Kinderen verblijven vaak meerdere keren 3 maanden in het centrum in Tanzania dat ligt in de buurt van Arusha, gelegen tussen de koffieplanten aan de voet van Mount Meru.

Zorgcentrum De Wetering

Zorgcentrum De Wetering

Locatie: Vlaardingen

De Argos Zorggroep wil een nieuw zorgcentrum realiseren in de wijk Westwijk te Vlaardingen. Op een markante plek aan de rand van het centrum van Westwijk zal de nieuwbouw van Zorgcentrum de Wetering gerealiseerd worden. Het nieuwe zorgcentrum zal beter zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Zondagswandeling

Zondagswandeling

In 2004 hebben wij meegedaan aan een ideeënprijsvraag 'Humane zorg in een gesloten setting' uitgeschreven door College Bouw zorginstellingen. De titel van onze inzending was: 'Zondagswandeling'. De eindeloze zondag wordt omgezet in een zondagswandeling: eindeloos wandelen of dwalen door het hele gebouw, zonder dat dit de dagelijkse gang van zaken belemmert en zonder geformaliseerde beperkingen in bewegingsvrijheid. Langs de route liggen aaneengeschakeld diverse ruimten en functies.