Future Urban Living Lab (FULL)

Future Urban Living Lab (FULL)

De ontwikkeling van technologie gaat snel en de manier en het gemak waarmee mensen deze technologie gebruiken verandert nog veel sneller. Waar eerst bezit belangrijk was, is nu gebruik en beschikbaarheid belangrijk. Met de technologie en onze smartphone komt gebruik van gedeelde goederen binnen handbereik. Dit heeft grote invloed op de gebouwde omgeving.

UP-living Studententoren

UP-living Studententoren

Locatie: Oudenrijn Utrecht

Studentenhuisvesting in de toren De woontoren van circa zeventig meter hoog wordt de eyecatcher van Up Living. Deze toren vormt een nieuw baken bij de stadsentree in het westen van Utrecht. In de toren komen circa 468 woningen voor studenten. Dit zijn zelfstandige woonruimtes met een oppervlakte van circa 24 m2.

Studententorens Laakhaven

Studententorens Laakhaven

Locatie: Den Haag

Aan de westkant van station Hollands Spoor in Den Haag komen twee 70 meter hoge woontorens voor studenten. In samenwerking met Architectenbureau K2 hebben wij deze torens gerealiseerd. De torens maken deel uit van de ontwikkeling Laakhaven Centraal, die verder ook voorziet in onder meer een ROC en enkele Megastores.

M House

M House

Locatie: Nederland

Deze moderne en duurzame villa met oog voor detail kijkt uit over het kanaal. Het ontwerp heeft een eenduidige omkadering (in western red cedar) van alle functies waar keuken en zwembad als erkers uitsteken. In de ruimte onder het huis is een carport gemaakt waarmee het voorrijden eenvoudig wordt.

CleanTech United Concept

CleanTech United Concept

Locatie: China

CleanTech United (CTU) is een Chinees-Nederlands consortium van bedrijven en instellingen dat gespecialiseerd is in schone technologie, duurzaamheid, innovatief ontwerp, stedenbouw en vastgoed ontwikkeling.

Appartementen op IJburg College

Appartementen op IJburg College

Locatie: Amsterdam

IJburg, nieuwe stad op een nieuw eiland, nieuw begin. Voor het IJburg College de kans om in de nieuwe huisvesting het onderwijs optimaal vorm te geven met als missie ‘leerlingen zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen’.

MVC Transvaal

MVC Transvaal

Locatie: Den Haag

MVC Transvaal is een multifunctioneel vrijetijdscentrum van 60.000 m2 in de wijk Transvaal in Den Haag. Het plan voor dit nieuwe gebouw is tot stand gekomen volgens het Medina concept. Het wordt een icoon voor de wijk, een nieuwe impuls van sociaaleconomische activiteit die groene energie levert aan de omgeving.