Renovatie Faculteitsgebouw Economie en Management

Locatie: Arnhem
Opdrachtgever: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Functie: Onderwijsgebouw HBO

Na twintig jaar werd het tijd het faculteitsgebouw Economie en Management op de Arnhemse HAN-campus aan te passen aan de eisen van deze tijd. De grootschalige renovatie betrof o.a. ingrijpende bouwkundige- en intallatietechnische aanpassingen en herinrichting van diverse verdiepingen in het gebouw.

Ook heeft LIAG het nieuwe interieur ontworpen en gerealiseerd. Voor de toepassing van kleuren zijn in samenwerking met kleurspecialist Kim van Savooyen heel bewuste keuzes gemaakt. Deze zijn als identiteits- en informatiedrager ingezet. 

Er is een transparante en inspirerende onderwijsomgeving gecreëerd die gebruikers, studenten en docenten, uitnodigt tot overleg, ontmoeten en verbinden. De verschillende opleidingen zijn nu duidelijk herkenbaar in het gebouw gehuisvest. Elke opleiding heeft een eigen ‘homebase’ als eigen ontmoetingsplek in het gebouw gekregen.

Dankzij de grootschalige renovatie kan het faculteitsgebouw weer jaren goed onderwijs bieden in een sfeervol, modern en comfortabel gebouw.