Sporthal CSG Het Streek

Locatie: Ede
Opdrachtgever: Stichtingsbestuur CSG Het Streek
Functie: Sporthal

Sporthal Het Streek heeft eenzelfde gevelopbouw als het naastgelegen schoolgebouw van CSG Het Streek. De gevel is uitgewerkt als een gemetselde plint in een zwartbruine steen met daarboven een strook ramen die zorgen voor daglicht in de sporthal. Het bovenste gedeelte van de gevel bestaat uit een in ‘3D’ richtingen gevouwen groene aluminium composiet. Door de strook ramen lijkt de groene gevel te zweven boven de zwartbruine plint.

De grote sportzaal heeft tussenwanden die op een eenvoudige manier opgesplitst kunnen worden in drie aparte zalendelen.

Sporthal Het Streek ligt samen met de school aan het begin van de Kenniscampus Ede. Deze wordt samen met de gemeente Ede, de Christelijke Hogeschool, ROC A12, woningcorporaties Idealis en Woonstede en PTC+ gerealiseerd