LIAG is een integraal werkend architectenbureau met een eigen bouwadviesafdeling. Samen met onze opdrachtgevers behalen wij het maximale resultaat binnen de geformuleerde kaders en ambities. Onze professionaliteit is in de praktijk zichtbaar in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces.

Samenwerken

Samen met onze opdrachtgevers realiseren we duurzame, inspirerende en innovatieve huisvestingsoplossingen. Wat telt is dat de architectuur een wezenlijke bijdrage levert aan datgene wat opdrachtgever en gebruikers willen bereiken. Hun geluk vormt het uitgangspunt.

Met een proactieve houding beheren en coördineren we de informatiestromen. Hierbij werken onze architecten en bouwadviseurs integraal samen met alle betrokkenen voor het maximale resultaat. De professionaliteit is in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces zichtbaar.

De gebouwen ondersteunen het functioneren, het welbevinden en de gezondheid van de gebruikers maximaal. Het draait om de menselijke maat en schaal, sociale veiligheid en de ware behoeftes van de gebruiker. Hierdoor komen gebruikers in onze gebouwen optimaal tot hun recht.

Wij hebben veel kennis van zaken en zijn gepassioneerd voor ons vak. In de samenwerking met opdrachtgever en gebruikers werkt dit enthousiasmerend. Integrale planningen leiden tot een bijzonder resultaat. Na de gezamenlijke ontdekkingsreis loopt de gebruiker met een gelukkige blik door ZIJN gebouw.