Lyceum Schravenlant tentoongesteld op Biënnale Venetië.
http://liag.nl/media/filer_public/2016/05/31/biennale-braungart_web.jpg

C2C-school Lyceum Schravenlant Schiedam tentoongesteld op de Architectuur Biënnale in Venetië.
Op de foto: Michael Braungart.

Dit jaar wordt in Venetië de 15e internationale Architectuur Tentoonstelling met het motto: ‘Reporting from the front’ gehouden. LIAG is gevraagd om met project lyceum Schravenlant Schiedam deel te nemen aan deze tentoonstelling met 88 deelnemers uit 37 verschillende landen. Lyceum Schravenlant wordt in een van de tentoonstellingszalen in het Centrale Paviljoen van de Giardini gepresenteerd.

De Biënnale is hèt platform om de betekenis van “value creating architecture” te introduceren. Het is de ideale gelegenheid om richting gevende projecten op het gebied van gezonde en circulaire architectuur te presenteren en van andere projecten te leren. De nieuwbouw van Lyceum Schravenlant in Schiedam, de eerste C2C-school in Nederland, zal onderdeel uitmaken van de expositie getiteld ‘Celebrating our human footprint: A building like a tree – A city like a forest’ die door EPEA en Prof. Michael Braungart is samengesteld.

De Architectuur Biënnale is voor publiek te bezoeken vanaf 28 mei a.s. tot en met 27 november 2016. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.labiennale.org
Share