Wat is clubLIAG
Het doel van clubLIAG is de relaties met onze oude en huidige opdrachtgevers te bevorderen, ze op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van ons bureau en om onderling contacten aan te knopen. Wij organiseren 1 a 2 keer per jaar bijeenkomsten op verschillende locaties in het land. Als locaties worden recent voor ons gerealiseerde werken gekozen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de nieuwbouw te bezichtigen. We hechten aan de gezellige, informele sfeer die onderlinge uitwisseling bevordert. Leden krijgen regelmatig de nieuwsbrief van LIAG.

Bent u een (oud)opdrachtgever en bent u nog geen lid van clubLIAG kunt u zich aanmelden via clubliag(at)liag.nl of bellen 070-350 72 72.

tot de volgende keer!

clubLIAG
Mini-Symposium ‘Scholenbouw in topconditie- kwaliteit als opgave’
21 Apr 2016
Een geslaagd Mini-Symposium 'Scholenbouw in topconditie- kwaliteit als opgave’

In samenwerking met Ruimte-OK organiseerde LIAG op 21 april 2016 een mini-symposium in het recent gerenoveerde Alkwin Kollege in Uithoorn.

Tijdens het mini-symposium werden een aantal interessante inspiratiesessies gegeven en vond tevens de lancering van het Kwaliteitskader Huisvesting VO plaats.
Relatiemiddag NBD Biblion Zoetermeer
24 Jun 2015
Op woensdag 24 juni 2015 organiseerde LIAG i.s.m. DWA en DGMR een relatiemiddag in de nieuwbouw van NBD Biblion, de dienstverlener voor openbare bibliotheken en mediatheken.

NBD Biblion was op zoek naar optimalisatie van het logistieke proces, lagere kosten en een betere samenwerking tussen productie en redactie om zo de dienstverlening nog verder te verbeteren.

Veel meer dan alleen bovengenoemde ambities zijn samen met ons als adviseurs gerealiseerd met het nieuwe gebouw in Zoetermeer. Wij hebben daar allen aan bijgedragen en laten dit graag aan onze relaties zien.
I/O gebouw Faculteit Educatie, Nijmegen
17 Jun 2014
Op dinsdag 17 juni 2014 organiseerde LIAG een relatiemiddag in de nieuwbouw van Faculteit Educatie, gebouw I/O van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen.
Dit gebouw is bij oplevering het meest duurzame onderwijsgebouw van ons land.
Lyceum Schravenlant, Schiedam
09 Okt 2013
De 16e clubLIAG organiseren we in samenwerking met ATELIERS in Lyceum Schravenlant - het eerste schoolgebouw in Nederland dat volledig in de filosofie van Cradle to Cradle (C2C) gerealiseerd is!
Campus Den Haag, Universiteit Leiden
27 Sep 2012
De vijftiende clubLIAG vond plaats in het nieuwe gebouw van Campus Den Haag, Universiteit Leiden. Deze bijeenkomst stond in het teken van het afscheid van Maarten Grasveld. Sinds januari 2012 is hij teruggetreden als partner en directielid van LIAG. Campus Den Haag is het afsluitende project van Maarten.
NBHW, Alkmaar
26 Sep 2011
De 14e clubLIAG vond plaats in de nieuwbouw Helderseweg (NBHW) te Alkmaar. Dit nieuwe gebouw huisvest de brandweer, Brijder Verslavingszorg, een video-observatiepost van de afdeling Stadstoezicht en er is ruimte gereserveerd voor de meldkamer van Parkeerbeheer.
Veiligheidsbureau Laak
31 Mei 2010
Ook de 13e clubLIAG was een groot succes. Deze vond plaats in het Veiligheidsbureau Laak Den Haag. Dit is het nieuwe gezamenlijke gebouw van de Brandweer Haaglanden en GGD Ambulancedienst voor het stadsdeel Laak te Den Haag.
Niekée, Roermond
04 Apr 2007
In het Facilitair onderwijs- en activiteitencentrum Niekée in Roermond heeft op 4 april de 7e clubLIAG bijeenkomst plaatsgevonden. De aanwezigen werden door de school hartelijk ontvangen met koffie en heerlijke Limburgse vlaai.
1