Hans van Breukelen opent Sportcomplex Strijp Eindhoven
http://liagfollow.alwaysdata.net/media/filer_public/2013/01/16/0916_n46_medium.jpg
Op vrijdag 21 september jl. is Sportcomplex Strijp te Eindhoven officieel geopend door voormalig Nederlands doelman Hans van Breukelen.
Landelijk Onderwijs-Lustrumsymposium op Niekée
http://liagfollow.alwaysdata.net/media/filer_public/2013/01/16/0401_n125_medium.jpg
Op 8 november 2012 organiseert Niekée in samenwerking met de partners van het eerste uur*, een groots landelijk symposium over het onderwijs van de toekomst.
Prins Willem Alexander opent nieuwe Faculteit Campus Den Haag
http://farm9.staticflickr.com/8172/8043114088_62991ec5c3_c.jpg
Zijn Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander opende op 19 september jl. het nieuwe gebouw van de faculteit Campus Den Haag aan de Schouwburgstraat. Samen met Universiteit Leiden heeft LIAG een plan ontwikkeld voor de nieuwe vestiging in de binnenstad van Den Haag. Drie panden zijn samengetrokken tot één gebouw. Van de oorspronkelijke panden zijn er twee geheel gesloopt, van het derde pand is de historische gevel behouden en gerestaureerd. Hetzelfde geldt voor de oude boom die centraal op het voorplein staat. Samen met de trap naar de entree bepalen deze het vooraanzicht van deze nieuwe centrale locatie.
LIAG wint architectenselectie Nieuwbouw Liemers College Zevenaar
http://liagfollow.alwaysdata.net/media/filer_public/2013/01/16/1211_medium.jpg
LIAG heeft met een Europese aanbesteding de opdracht gekregen voor de nieuwbouw van het Liemers College te Zevenaar. Deze VMBO-school zal gerealiseerd gaan worden in het nieuw te ontwikkelen plangebied Zevenaar Oost, 7Poort, in het deelgebied Spoorallee. Het programma is onderverdeeld in een school met sportvoorziening met een omvang van 7.500 m2 en buitenruimten.
LIAG quiz
aanmelden LIAGnieuwsbrief
LIAG is ...
een integraal werkend architectenbureau met een eigen bouwadviesafdeling. Samen met onze opdrachtgevers behalen wij het maximale resultaat binnen de geformuleerde kaders en ambities. Onze professionaliteit is in de praktijk zichtbaar in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces. >
Vacatures
Klik hier voor een overzicht van al onze vacatures:

• Bouwkundig tekenaar (m/v)
• Engagierte/n deutsche Architekten/-in
• Praktikumsplatz Masterstudenten Architektur.
• Stagiair(e) PR, Marketing & Communicatie


Agenda 2017
• 12 april 2017: Building Holland • Lezing door Thomas Bögl getiteld: 'Van circulariteit naar welbevinden'. >

LIAG @ WORK

Project uitgelicht


MVC Transvaal is een multifunctioneel vrijetijdscentrum van 60.000 m2 in de wijk Transvaal in Den Haag. Het plan voor dit nieuwe gebouw is tot stand gekomen volgens het Medina concept.
Sinds 2014 partner Duurzaam Gebouwd
http://www.liag.nl/media/filer_public/2014/11/04/liag_logo_partner_duurzaam_gebouwd_web.jpg
LIAG is toegetreden als partner van Duurzaam Gebouwd, hét kennisplatform over duurzaam bouwen.
BREEAM
http://liagfollow.alwaysdata.net/media/filer_public/2013/03/21/0000_n142_webprojects.jpg
Een aantal van onze teamleden hebben het BREEAM-Expert certificaat in bezit waarmee zij onafhankelijk aan derden gebouwen mogen en kunnen beoordelen op hun duurzaamheid.
Stichting Sibusiso NL Tanzania
http://dlcache.com/thumbs/c04/sibusiso.nl.gif

Het Sibusiso programma in Tanzania is een uniek programma voor verstandelijk gehandicapte kinderen en hun families. Sibusiso is een centrum waar kinderen tijdelijk worden opgenomen en waar tal van activiteiten plaatsvinden. Daarnaast is het programma ‘community based’, wat wil zeggen dat het ook in dorpen, waar de kinderen vandaan komen, actief is.

Arie Aalbers is voorzitter van het bestuur van de stichting.
Vorige             ... 1 2 3 4 5 6 7